Brandvägg till Mac

Eftersom vi numera vet att en Mac inte automatiskt är skyddad mot virusangrepp är det är det naturligtvis lämpligt att du installerar ett antivirusprogram och andra nödvändiga skydd som förhindrar att din Mac utsätts för hackers. Om du vill ha en stabil brandvägg som fungerar bra ihop med dina övriga säkerhetslösningar kan det vara bra att välja ett säkerhetspaket där en brandvägg ingår. Följande två brandväggar ger dig ett riktigt bra skydd mot datorintrång och fungerar utmärkt på din Mac.

McAfee brandvägg för Mac

McAfee har länge jobbat med säkerhetslösningar för Mac och är därför specialister på antivirus, antispionprogram och brandväggar till Mac. Om du skaffar MacAfees brandvägg till Mac kommer du att få en mycket säker brandvägg som inte släpper förbi någon otillåten trafik till och från din Mac. MacAfees brandvägg till Mac finns i säkerhetspaketet McAfee Endpoint for Mac som förövrigt ger dig ett heltäckande skydd mot all slags skadlig kod, som till exempel virus och spionprogram.

Läs mer om McAfee brandvägg här.

Norton brandvägg för Mac

Symantecs säkerhetslösningar är väletablerade både i PC- och Mac-världen och går under namnet Norton. I säkerhetspaketet Norton Internet Security for Mac finns en mycket bra brandvägg som förhindrar att elaka hackers tar sig in i din Mac för att stjäla din personliga information. Norton Internet Security har inte bara en mycket bra brandvägg för Mac utan ger dig ett heltäckande skydd mot alla slags virus, spionprogram och nätfiske.

Läs mer om Norton brandvägg här.